TRAILER: David Fincher is terug met Michael Fassbender in ‘The Killer’

The Killer Netflix trailer Michael Fassbender David Fincher

TRAILER: David Fincher is terug met Michael Fassbender in ‘The Killer’

Michael Fassbender is een meesterlijke moordenaar in de nieuwe trailer voor The Killer. David Fincher regisseert de bewerking van het boek.

Netflix heeft de eerste trailer onthuld van de psychologische thriller The Killer. Gebaseerd op de gelijknamige Franse graphic novel-serie van Alexis Nolent, wordt de komende bewerking geregisseerd door David Fincher en zal de film dit najaar in de bioscoop en bij de streamingdienst verschijnen.

“Na een noodlottig bijna-ongeval vecht een huurmoordenaar tegen zijn werkgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht waarvan hij volhoudt dat deze niet persoonlijk is”, luidt de beschrijving van Netflix van de film.

De trailer gaat niet in op specifieke plotdetails, maar belooft kijkers heel veel actie, variërend van wat lijkt op een auto-achtervolging tot meer dan één vuistgevecht.

Michael Fassbender schittert als de naamloze huurmoordenaar, naast een cast met onder meer Arliss Howard, Kerry O’Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte, Tilda Swinton, Emiliano Pernía, Gabriel Polanco en Charles Parnell. Regisseur Fincher is bekend om zijn gerenommeerde films als Fight Club, Se7en en Zodiac.

Paramount Pictures verwierf de rechten op The Killer in 2007 en Fincher kwam hetzelfde jaar aan boord. Het duurde echter tot 2021 voordat de regisseur het project naar Netflix bracht. Het filmen begon datzelfde jaar.

Bekijk bovenaan de trailer van The Killer. De film gaat eind oktober in première in de bioscoop, gevolgd door een release bij Netflix op 10 november.

 

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram