Tesla krijgt goedkeuring voor eigen diner- en drive-in-theater

Tesla restaurant met drive-in-theater los angeles

Tesla krijgt goedkeuring voor eigen diner- en drive-in-theater

Een Tesla diner- en drive-in-theater zijn op komst. Het Tesla restaurant met autobioscoop komt naar Los Angeles, Amerika.

Tesla restaurant met drive-in-theater los angeles

Het imperium van Elon Musk blijft zich uitbreiden en het laatste nieuws vertelt ons dat Tesla naar verluidt toestemming heeft gekregen om een ‘diner’ en drive-in-theater te bouwen in Los Angeles.

Het nieuws komt twee jaar nadat Musk op X, voorheen Twitter, bekendmaakte dat er “binnenkort een nieuw Supercharger-station naar Santa Monica komt! In de hoop dat er ook een diner uit de jaren 50 en de 100 beste filmclips worden afgespeeld. Bedankt, stad Santa Monica!” De post stamt uit 2021 en nu blijkt uit documenten die Teslarati heeft ingezien dat het bedrijf goedkeuring heeft gekregen van het Los Angeles Department of Building and Safety om een “Diner and Drive-In Movie Supercharger in West Hollywood” te bouwen.

De locatie zal zich op 7001 W. Santa Monica Boulevard bevinden en het complex zal naar verwachting 32 Superchargers bevatten, evenals verschillende eetgelegenheden, zitplaatsen op het dak en twee bioscoopschermen.

Met Superchargers kunnen eigenaren van Tesla-auto’s overigens niet de volledige film bekijken tijdens het opladen, aangezien in slechts 15 minuten tot 320 kilometer kan worden opgeladen. Volgens de documenten zijn de aanvragen voor het project in november 2022 ingediend en is het plan eerder deze zomer op 18 juli goedgekeurd. Op 9 augustus is de eerste sorteerinspectie afgerond en goedgekeurd. Een afbeelding van wat de Tesla Diner zou kunnen zijn, werd getoond tijdens het Investor Day-evenement van het bedrijf in maart, zoals hierboven te zien is. Het valt nog te bezien wanneer dit project voltooid zal zijn.

Of een Tesla restaurant met drive-in-theater ooit naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram