TRAILER: Zack Snyder’s ‘Rebel Moon’ brengt enorme ruimteoorlog naar Netflix

Zack Snyder Rebel Moon trailer Netflix

TRAILER: Zack Snyder’s ‘Rebel Moon’ brengt enorme ruimteoorlog naar Netflix

Zack Snyder’s Rebel Moon brengt een enorme ruimteoorlog naar Netflix. Het eerste deel van de nieuwe film heeft nu een trailer.

Netflix heeft officieel de teaser-trailer uitgebracht voor het eerste deel van de nieuwste epische sciencefictionfilm van Zack Snyder. Het eerste deel, getiteld A Child of Fire, verschijnt eind dit jaar bij de streamingdienst.

Het sci-fi-epos volgt het verhaal van een jonge vrouw genaamd Kora, gespeeld door Sofia Boutella, die op een missie is om strijders te zoeken om een dreigende invasie van regelregent Balisarius, gespeeld door Fra Free, te helpen bestrijden.

In de officiële plotbeschrijving deelt Netflix:

“Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora, een mysterieuze vreemdeling die tussen de dorpelingen leeft, hun beste hoop op overleving. Met de taak getrainde strijders te vinden die zich met haar zullen verenigen in het maken van een onmogelijk opstand tegen Mother World, verzamelt Kora een kleine groep krijgers: buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen uit verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen. Terwijl de schaduw van een heel rijk neerdaalt op de meest onwaarschijnlijke manen, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel, en daarbij wordt een nieuw leger van helden gevormd.”

De trailer geeft ons een eerste blik op de sciencefictionfantasiebeelden van regisseur Zack Snyder, met niet geheel verrassend ruimteschepen, lasers en pratende robots.

De cast bestaat uit namen als Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein, onze eigen Michiel Huisman, Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi, Cleopatra Coleman, Cary Elwes, Corey Stoll en Sky Yang.

Aanvankelijk ontwikkelde Snyder het project als pitch voor een verhaal in het Star Wars-universum. Snyder vertelt dat het project is geïnspireerd door zijn liefde voor Star Wars– en Akira Kurosawa-films. Bekijk de Rebel Moon trailer hierboven.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram