TRAILER: Justin Timberlake en Benicio Del Toro onderzoeken gruwelijke moord in Reptile

Netflix Reptile-trailer Benicio Del Toro & Justin Timberlake-min

TRAILER: Justin Timberlake en Benicio Del Toro onderzoeken gruwelijke moord in Reptile

Justin Timberlake en Benicio Del Toro onderzoeken een gruwelijke moord in de eerste Reptile-trailer. De film komt in oktober uit op Netflix.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van de aankomende mystery-thriller Reptile. De film gaat in september in première op het Toronto International Film Festival en verwacht een glorieuze ontvangst met Justin Timberlake en Benicio Del Toro in de hoofdrollen.

De Reptile-trailer volgt rechercheur Tom Nichols, die een gruwelijke moord in zijn stad onderzoekt en deelneemt aan een meeslepende zoektocht naar de verantwoordelijke man of vrouw. Benicio Del Toro belandt in een rabbit hole na de moord op een jonge makelaar, terwijl hij ook chaos in zijn persoonlijke leven ervaart. Justin Timberlake speelt de rouwende echtgenoot van het slachtoffer en ontdekt dat zijn vrouw in koelen bloede is vermoord.

Clueless-actrice Alicia Silverstone speelt de rol van de vrouw van Del Toro en helpt bij het onderzoek samen met Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi en Michael Carmen Pitt.

Bekijk de officiële trailer van de Netflix-film Reptile bovenaan. Hij verschijnt op 6 oktober bij het streamingplatform.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram