GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Gran Turismo’

gran turismo winactie

GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Gran Turismo’

Bekijk Gran Turismo’s trailer en doe mee met onze winactie, waarbij je 2x bioscoopkaarten kunt winnen.

Het waargebeurde raceverhaal over Jann Mardenborough draait op dit moment in de bioscoop en liefhebbers van autosport moeten de film zeker checken. Wij helpen een handje mee en geven kaarten en merchandise weg.

Sony Pictures verraste met een live-action adaptatie van het populaire racespel Gran Turismo, van PlayStation Studios. De film viert de populariteit van de racesimulator, maar is ook gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough, een fervent Gran Turismo-gamer die zijn vaardigheden in het echt naar het circuit kon brengen door voor Nissan te rijden tijdens de 24-uursrace van Dubai en beroepscoureur worden.

Geregisseerd door Neill Blomkamp, bekend van District 9 en Elysium, vertelt het verhaal van Jann Mardenborough, gespeeld door Archie Madekwe. In de film spelen ook David Harbour, Orlando Bloom, Djimon Hounsou en Geri Halliwell. Uiteraard zien we een groot aantal iconische auto’s en circuits die bekend zijn bij gamers.

Bekijk de trailer bovenaan en check de racefilm nu in de bioscoop.

gran turismo winactie WINACTIE Gran Turismo

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwe racefilm Gran Turismo. Wie neem jij mee naar de movies als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘GT’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee.

Succes!

Meedoen kan tot 20 augustus en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram