adidas onthult de volgende serie YEEZY-releases

YEEZY-releases 2023

adidas onthult de volgende serie YEEZY-releases

adidas heeft de volgende serie YEEZY-releases 2023 onthuld, inclusief de YEEZY 500 Tactical Boot en de bekende FOAM RNNR, YEEZY BOOST 350 V2.

YEEZY-releases 2023

Kanye West’s lijn met adidas trekt opnieuw de aandacht. Eind vorige maand onthulde het duo een eerste batch restocks en nieuwe YEEZY-releases 2023 voor de komende periode. Deze week zijn nog eens zes naderende lanceringen onthuld, waaronder een mix van klassieke modellen en het debuut van de YEEZY 500 Tactical Boot.

Volgens de sportgigant zal het nieuwe model zijn debuut maken in een “zwarte” kleur. Het is ontworpen met een hoge snit die doet denken aan modellen de Nike Field Boot en de YEEZY SEASON 3 Boots. Kenmerkende adidas YEEZY 500-eigenschappen, zoals de ronde overlays bovenop de neus en hakken, zijn gemaakt van zwoel suède en gecombineerd met de adiPrene-gedempte zool.

Andere modellen binnen deze release zijn restocks van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Core Black Red” en “Granite” kleurstellingen, de terugkeer van de adidas Yeezy Knit RNR “Fade Onyx”, een YEEZY SLIDE “Slate Marine” restock en de terugkeer van wat lijkt op de YEEZY FOAM RNNR “Stone Sage.”

Elk van de YEEZY-modellen wordt op 9 augustus gelanceerd via CONFIRMED.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram