Yeezy 500 High Tactical Boot en Yeezy 500 “Bone White” onderweg

Yeezy 500 High Tactical Boot Utility Black

Yeezy 500 High Tactical Boot en Yeezy 500 “Bone White” onderweg

Een Yeezy 500 High Tactical Boot “Utility Black” en “Sand” zijn onderweg, evenals een Yeezy 500 “Bone White” release.

Yeezy 500 High Tactical Boot Utility Black

Hoewel het enige tijd de bedoeling was dat de adidas Yeezy-lijn ten einde was gelopen, zijn er in de afgelopen periode toch verschillende restocks en nieuwe model-releases aan het oppervlakte gekomen. Nu kunnen we ons verheugen op drie paar die rond de Yeezy 500 zijn gecentreerd.

De eerste, die in augustus wordt gedropt, is de heruitgave van de Yeezy 500 “Bone White”, een model dat voor het eerst in 2019 werd geïntroduceerd en enthousiast werd ontvangen, voornamelijk dankzij het comfort en draaggemak met verschillende ton-sur-ton suède, leer en mesh-materialen.

Aanvullend is er volgens de laatste geruchten een model onderweg dat tijdens het herfst-winterseizoen wordt uitgebracht. De Yeezy 500 zou opnieuw worden uitgevonden voor meer ruige momenten, toepasselijk de Yeezy 500 High Tactical Boot genoemd, die bijna twee keer zo hoog is als de normale high, en design in militaire stijl biedt. Een van de belangrijkste updates binnen de schoen is het gebruik van ballistisch nylon aan de basis voor een steviger en robuuster aanbod.

Er wordt gezegd dat de high-tops worden uitgebracht in zowel “Utility Black” als “Sand” kleurstellingen, hoewel op het moment van schrijven releasedetails zoals prijs en datum onbekend zijn, evenals het feit dat er überhaupt nog geen officiële bevestiging is van adidas.

Hieronder zie je de Yeezy 500 High Tactical Boot “Sand”, onthult door @Masterchefian.

adidas YEEZY 500 High Tactical Boot Sand

Wat betreft de YEEZY 500 “Bone White”, deze schoen zal naar verwachting voor € 210 worden verkocht bij geautoriseerde retailers, online en op geselecteerde adidas-locaties.

adidas YEEZY 500 Bone White

adidas YEEZY 500 Bone White

adidas YEEZY 500 Bone White

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram