TRAILER: Tom Hiddleston hint naar chaotisch tijdreizen in ‘Loki’ seizoen 2

Loki seizoen 2 trailer

TRAILER: Tom Hiddleston hint naar chaotisch tijdreizen in ‘Loki’ seizoen 2

Tom Hiddleston hint naar chaotisch tijdreizen in de eerste Loki seizoen 2 trailer. Ke Huy Quan maakt zijn debuut in de serie van Disney+.

Marvel Studios en Disney+ hebben de officiële trailer vrijgegeven voor Loki Seizoen 2. We hebben nu eindelijk een beeld van wat we kunnen verwachten van de hectische tijdreis die Tom Hiddleston’s personage tegemoet treedt.

Hiddleston keert terug als de God of Mischief, en is klaar om vele uitdagingen aan te gaan. In de trailer horen we Loki zeggen: “Ik word door de tijd getrokken, tussen het verleden en het heden. Als wat ik zag waar is, staat er niets tussen deze wereld en totale vernietiging.”

Het tweede seizoen lijkt meteen de boel op te pakken na de finale van seizoen één, waarin Sylvie, gespeeld door Sophia Di Martino, alles in chaos stortte na het neersteken van ‘He Who Remains’, gespeeld door Jonathan Majors, en een variant van Kang the Conquerer. Loki wordt vervolgens in een alternatieve tijdlijn gegooid, waar seizoen twee begint.

Ke Huy Quan maakt zijn debuut als het personage O.B., met wie Loki en Owen Wilson’s Morbius contact opnemen om hen te helpen navigeren door de chaos van de Time Variance Authority. In het tweede seizoen spelen ook Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr en Neil Ellice.

De Loki seizoen 2 trailer bekijk je bovenaan. De serie arriveert op 6 oktober bij Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram