Bowers & Wilkins onthult Pearlescent Nautilus Speaker

Bowers & Wilkins Pearlescent Nautilus Speaker

Bowers & Wilkins onthult Pearlescent Nautilus Speaker

De Bowers & Wilkins Pearlescent Nautilus Speaker is onthuld en viert 30 jaar audio-innovatie. Zijn deze nieuwe speakers iets voor jullie?

Bowers & Wilkins Pearlescent Nautilus Speaker

Het Britse audiolabel Bowers & Wilkins viert de 30e verjaardag van zijn Nautilus-luidspreker met een nieuwe parelmoerkleur. Passen deze fraaie audiogadgets in jouw interieur?

De innovatieve speaker staat bekend om zijn artistieke en structurele ontwerp, en dat heeft zelfs de Queen’s Award for Innovation opgeleverd. De ultramoderne Nautilus speaker wordt geëerd met een “Pearl”-buitenkant met een wervelend patroon dat natuurlijke zeeschelpen nabootst. Bovendien beschikt de bovenste helft over vier audiomechanismen van verschillende grootte, verbonden met uitstekende pilaren die horizontaal naar buiten schieten.

De “Pearl”-tint bootst de interne schaal van zeeweekdieren na, die 30 jaar geleden de inspiratie vormde voor de naam van de spreker.

Bekijk de Bowers & Wilkins Pearlescent Nautilus Speaker hieronder van dichterbij. Het geluidssysteem is te koop via de website van het merk voor £ 90.000, zo’n € 103,585.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram