Dyson lanceert ’s werelds krachtigste robotstofzuiger

Dyson 360 Vis Nav robotstofzuiger

Dyson lanceert ’s werelds krachtigste robotstofzuiger

De Dyson 360 Vis Nav claimt tweemaal de zuigkracht van zijn naaste concurrent en is daarmee de krachtigste robotstofzuiger ter wereld.

Dyson 360 Vis Nav robotstofzuiger

Na de release van zijn spraakmakende Dyson Zone-hoofdtelefoon, verbreedt het in Singapore gevestigde technologiebedrijf zijn horizon nu opnieuw met naar eigen zeggen verreweg de krachtigste robotstofzuiger ter wereld.

Zoals verwacht, gaat Dyson vol vooruit met diens nieuwe stofzuiger en claimt het de zuigkracht van zijn concurrenten minstens te verdubbelen met een Hyperdymium-motor die tot 110.000 tpm draait.

Er zijn vier modi beschikbaar, waaronder Quiet, Quick, Boost en Auto. In Auto controleert een piëzosensor de stofniveaus 15.000 keer per seconde om microscopisch kleine deeltjes te detecteren en past het zuigniveau dienovereenkomstig aan. Binnenin houdt een vijftraps HEPA-filtersysteem stof vast en sluit het 99,99% van de deeltjes af. Opvallende kenmerken zijn onder meer 26 sensoren die 360 graden zicht bieden, een wanddock voor automatisch opladen, dual-link ophanging waardoor klimmen tot 21 mm mogelijk is, en indicatoren voor het leegmaken van de bak.

Een laag gestroomlijnd profiel stelt de robot in staat om effectief onder objecten door te kruipen en een LED-lichtring helpt verder bij het navigeren in omstandigheden met weinig licht en in hoeken. Met 2,5 uur oplaadtijd heb je tot 50 minuten looptijd en alles kan worden bediend, aangepast en gepland via de MyDyson-app die smart home-integraties biedt.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram