TRAILER: Spin-off ‘The Continental: From the World of John Wick’ heeft eerste previewclip

The Continental From the World of John Wick trailer

TRAILER: Spin-off ‘The Continental: From the World of John Wick’ heeft eerste previewclip

John Wick-spin-off-serie The Continental: From the World of John Wick heeft een eerste trailer. Het verhaal speelt zich af gedurende de jaren 70.

The Continental From the World of John Wick trailer

Terwijl John Wick: Chapter 4 menigten in theaters blijft entertainen, bereidt Lionsgate zich nu voor om de huurmoordenaarsfranchise die het is begonnen met Keanu Reeves uit te breiden. Het streamingplatform plaagt middels een eerste previewclip met wat er naar streamingdienst Peacock komt. The Continental: From the World of John Wick zal later dit jaar verschijnen.

De aankomende serie speelt zich af in New York gedurende de jaren zeventig en biedt een ander onderwerp, waarbij ervoor wordt gekozen om de huurmoordenaars te beschrijven die in het beroemde Continental Hotel verblijven. Hoewel geweld op het terrein van het hotel verboden is, tonen de teasers de munten en actie die we mogen verwachten van een John Wick-spin-off.

In The Continental: From the World of John Wick speelt Mel Gibson, die interessant genoeg ontbreekt in de teaser, en wordt er gekeken naar de jongere versies van Winston (Colin Woodell) en Charon (wijlen Ayomide Adegun). Peacock beschrijft dat Winston tijdens de serie in New York arriveert “om een verleden onder ogen te zien waarvan hij dacht dat hij het achter zich had gelaten. Hij zal een dodelijke koers uitzetten door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een aangrijpende poging om het hotel te veroveren waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal innemen.”

Bekijk de teaser bovenaan en check The Continental: From the World of John Wick vanaf september online bij Peacock als een driedelige miniserie.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram