TRAILER: HBO Max deelt eerste teaser voor ‘The Batman’-spin-off ‘The Penguin’

The Batmanspin-off-serie The Penguin trailer

TRAILER: HBO Max deelt eerste teaser voor ‘The Batman’-spin-off ‘The Penguin’

HBO MAX heeft de eerste teaser trailer onthuld voor de aankomende The Batman-spin-off-serie The Penguin, met Colin Farrell in de hoofdrol.

Na berichtgeving over de ontwikkeling van The Penguin begin vorig jaar, heeft MAX, voorheen bekend als HBO Max, eindelijk een eerste teaser trailer onthuld voor de nieuwe The Batman spin-off-serie. De in-productie-serie laat zien hoe het verhaal verder gaat na de gebeurtenissen uit de film van Matt Reeves uit 2022.

Met in de hoofdrol Collin Farrell als Oswald Cobblepot, begint de maffiabaas zijn belegering om de onderwereld van Gotham in zijn macht te krijgen na de ondergang van Salvatore Maroni. De clip deelt opnames die de voortdurende gestileerde donkere esthetiek onthullen, met Reeves als uitvoerend producent. Naast Farrell zien we Cristin Milioti als Carmine Falcone’s dochter Sofia Falcone, Michael Zegen als Carmine’s zoon Alberto Falcone en Clancy Brown als Salvatore Maroni.

De in in-productie-teaser voor The Penguin werd onthuld als onderdeel van Warner Bros. Discovery’s presentatie van aankomende content en aankondiging van de rebranding naar MAX. Tijdens de presentatie werden ook teasers gedeeld voor Detective: Night Country, The Regime en The Sympathizer.

Bekijk nieuwe The Penguin teaser trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram