TRAILER: Harrison Ford maakt langverwachte terugkeer in ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer

TRAILER: Harrison Ford maakt langverwachte terugkeer in ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Harrison Ford maakt zijn langverwachte terugkeer in nieuwe Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer. Het is de vijfde film in de franchise.

Harrison Ford herneemt zijn geliefde rol als Indiana Jones in de nieuwe trailer voor het vijfde deel van de franchise, Indiana Jones and the Dial of Destiny. Hoewel de film in juni in première gaat, hebben we tot nu toe slechts één trailer gezien, die qua preview niet veel info bood.

Deze nieuwste trailer schetst een breder beeld van het voortdurende avontuur van de wereldreiziger Jones. Professor Jones (Harrison Ford) is te zien in 1969 en staat op het punt om zijn afscheid van zijn studie archeologie aan te kondigen wanneer zijn peetdochter Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) de Dial of Destiny ter sprake brengt.

Shaw besluit zelf achter de knop aan te gaan, maar moet het opnemen tegen Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), een voormalig nazi en lid van NASA. Natuurlijk gaat Jones mee op avontuur.

De hoofdcast bestaat verder uit namens als Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters en Ethann Isidore. James Mangold heeft de regie in handen en nam de leiding over van Steven Spielberg, die samen met George Lucas zal dienen als uitvoerend producent.

De nieuwe Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer bekijk je bovenaan en de film check je eind juni in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram