TRAILER: Heb jij de eerste beelden van de nieuwe Star Wars-serie ‘Ahsoka’ al gezien?

Star Wars-serie Ahsoka trailer

TRAILER: Heb jij de eerste beelden van de nieuwe Star Wars-serie ‘Ahsoka’ al gezien?

De eerste beelden van de nieuwe Star Wars-serie Ahsoka zijn hier en tonen Rosario Dawson als voormalige Jedi-ridder.

Toen Star Wars en Disney+ de enorme populariteit voor The Mandalorian begonnen op te merken, besloot het de catalogus van de beroemde franchise uit te breiden met andere subseries. In 2022 kondigden Disney+ en Lucasfilm aan dat het een geheel nieuwe tv-serie zou maken voor Ahsoka, gespeeld door Rosario Dawson. De eerste officiële trailer arriveerde eindelijk enkele dagen terug.

De Star Wars-serie volgt de reis van Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. De trailer toont scènes waarin ze wordt aangevallen op een mystieke Jedi-locatie, maar licht ook hoe Sabine Wren en haar lothcat aan het mediteren zijn en hoe Hera Syndulla in een vuurgevecht geraakt. Ahsoka is vervolgens te zien terwijl ze een gesprek voert met een vloot ambtenaren, waaronder Mon Mothma gespeeld door Genevieve O’Reilly, om hen te waarschuwen voor de gevaren die in het verschiet liggen. “Ik begon gefluister te horen over de terugkeer van Thrawn als erfgenaam van het rijk”, zegt ze, terwijl een beeld van de rug van Thrawn wordt getoond.

Uiteraard is er een overvloed aan ruimtegevechten en lichtzwaardduels te zien in de serie, net zoals we hebben gezien in The Mandalorian.

Bekijk de volledige trailer bovenaan en verwacht Ahsoka in augustus bij Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram