TRAILER: DC Studios lanceerde de officiële trailer van ‘Blue Beetle’

Blue Beetle trailer DC Studios

TRAILER: DC Studios lanceerde de officiële trailer van ‘Blue Beetle’

De Blue Beetle trailer is door DC Studios onthuld. De film met de eerste Latinx-superheld van DC Comics heeft een Latijns-Amerikaanse cast en crew.

;

DC Studios en Warner Bros. Pictures hebben de officiële trailer voor Blue Beetle vrijgegeven. Oorspronkelijk ontworpen voor HBO Max, is de aankomende film geregisseerd door Angel Manuel Soto en gecentreerd rond de eerste Latin DC Comics-superheld.

Verwacht wordt dat men Blue Beetle zal introduceren in het DC Extended Universe, maar het personage zou in het verhaal kunnen arriveren met Booster Gold, een ander personage dat Peter Safran en James Gunn van DC Studios aan het ontwikkelen zijn.

De officiële trailer van Blue Beetle laat zien hoe Jaime Reyes, gespeeld door Xolo Maridueña, de Scarab verwerft. Net afgestudeerd aan de universiteit, komt hij tijdens zijn zoektocht naar zijn doel in de wereld in het bezit van een oud overblijfsel van buitenaardse biotechnologie. De Scarabee klampt zich vast aan Jaime en kiest ervoor om zijn symbiotische gastheer te worden. Scènes vervolgen met een strijd om de Scarab en Jaime die leert over de krachten van het harnas dat is gevuld met onbeperkte krachten.

Naast de opwindende showcase van de eerste Latinx-superheld van DC Comics, is het mooi nieuws dat de volledige cast en crew van Latijns-Amerikaanse afkomst is.

Bekijk de trailer Blue Beetle trailer van DC Studios bovenaan en check de film medio augustus in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram