“HBO bezig met nieuwe ‘Game of Thrones’-prequel over Aegon I Targaryen”

Game of Thrones-prequel over Aegon I Targaryen

“HBO bezig met nieuwe ‘Game of Thrones’-prequel over Aegon I Targaryen”

HBO is naar verluidt bezig met een nieuwe Game of Thrones-prequel over Aegon I Targaryen, 300 jaar plaatsvindend vóór de gebeurtenissen uit de serie.

Game of Thrones-prequel over Aegon I Targaryen

HBO zou bezig zijn met een nieuwe prequel voor Game of Thrones. Bronnen vertellen Variety dat de prequel “actief wordt besproken” door het netwerk en dat het zich zal focussen op het leven van Aegon I Targaryen als feitelijk de eerste heerser en koning van Westeros.

De nog titelloze prequel speelt zich 300 jaar voor de originele Game of Thrones-serie af en volgt Aegon en zijn zussen Visenya en Rhaenys terwijl ze de meerderheid van Westeros veroveren, waardoor Aegon de eerste is die op de ijzeren troon zit en de stichter is van de Targaryen-dynastie.

HBO is naar verluidt “enthousiast” over het ontwikkelen van de prequel en is momenteel op zoek naar een schrijver. Een speelfilm die overgaat in een serie zou ook in de maak kunnen zijn met HBO en Warner Bros., maar op het moment van schrijven is nog niets bevestigd.

HBO’s eerste en enige Game of Thrones-spin-off die tot nu toe in première ging, is House of the Dragon, dat in augustus 2022 debuteerde en momenteel in productie is voor het tweede seizoen.

Blijf via ons op de hoogte voor meer updates omtrent de mogelijke Game of Thrones-prequel over Aegon I Targaryen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram