TRAILER: Chris Hemsworth organiseert een gevangenisuitbraak in de nieuwe ‘Extraction 2’ trailer

Extraction 2 trailer netflix

TRAILER: Chris Hemsworth organiseert een gevangenisuitbraak in de nieuwe ‘Extraction 2’ trailer

Chris Hemsworth organiseert een gevangenisuitbraak in de nieuwe Extraction 2 trailer. De film verschijnt medio juni bij Netflix.

Netflix’s Extraction 2 is terug met nog een nieuwe teaser-trailer voorafgaand aan de release van de film begin deze zomer. In de flick vertolkt Chris Hemsworth opnieuw zijn rol als Tyler Rake, een huursoldaat die de taak heeft een beruchte Georgische gangster uit de gevangenis te redden.

In de clip – die 2 minuten duurt – zien we chaos ontstaan op de binnenplaats van de gevangenis terwijl Rake opnieuw op de rand van een nederlaag wankelt terwijl hij van achteren wordt uitgeschakeld door een steen. Na het zien van flashbacks naar 9 maanden geleden, toen hij klinisch dood werd verklaard, herstelt hij zichzelf en gaat verder met het aanrichten van chaos.

Extraction 2 is het vervolg op de eerste film gebaseerd op de Cuidad graphic novel van Ande Parks. De film is geproduceerd door de Russo Brothers, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall en Sam Hargrave.

Hieronder lees je de officiële samenvatting:

Na de gebeurtenissen in de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, is Rake terug als de Australische Black Ops-huurling, belast met een andere dodelijke missie: het redden van de gehavende familie van een meedogenloze Georgische gangster uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden. Hemsworth wordt herenigd met regisseur Sam Hargrave, waarbij Joe en Anthony Russo’s AGBO produceert en Joe Russo schrijft. Golshifteh Farahani speelt dezelfde rol uit de eerste film, met ook Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakishvili in de hoofdrollen.

Bekijk de Extraction 2 trailer en check de film vanaf 16 juni exclusief op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram