TRAILER: Bekijk de eerste trailer van Wes Anderson’s ‘Asteroid City’

Asteroid City trailer wes anderson

TRAILER: Bekijk de eerste trailer van Wes Anderson’s ‘Asteroid City’

Wes Anderson heeft de eerste trailer voor Asteroid City onthuld, met Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffery Wright en meer.

Asteroid City trailer wes anderson

De eerste trailer voor de volgende film van Wes Anderson, Asteroid City, is officieel gearriveerd – en het is typisch datgene waar de regisseur bekend om staat.

De film speelt zich af in een fictief Amerikaans stadje in de jaren ’50 en volgt een insulaire weduwe (Jason Schwartzman), die zijn vier kinderen door het land rijdt om hun grootvader (Tom Hanks) te bezoeken. Onderweg krijgt zijn auto pech in Asteroid City, waar de boekenwurmzoon van Schwartzman, Woodrow (Jake Ryan), verliefd wordt bij een Junior Stargazer/Space Cadet-conventie “georganiseerd om studenten en ouders uit het hele land samen te brengen voor broederschap en wetenschappelijke concurrentie.”

De trailer laat zien hoe het gezin onverwacht vast komt te zitten in de stad, waar vreemde dingen blijven gebeuren. Willekeurige aardbevingen doen het gebied rammelen; sommige lokale bewoners beginnen zich af te vragen of er een buitenaards wezen onder hen is, en waarnemingen van beroemde mensen, waaronder Scarlett Johansson, schudden de stad van opwinding.

“Sommige van onze informatie over de ruimte is misschien niet meer helemaal nauwkeurig”, zegt een leraar tegen haar klas. “Hoe dan ook, er zijn nog steeds maar negen planeten in het zonnestelsel, voor zover we weten”, zegt ze voordat ze een student genaamd Billy belt. “Behalve dat er nu een alien is”, antwoordt hij bot.

De film heeft ook rollen voor Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rubert Friend, Maya Hawke, Steve Carrell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Jake. Ryan, Tony Revolori en Jeff Goldblum. Roman Coppola schreef het verhaal samen met Anderson.

Asteroid City gaat medio juni in première in de bioscoop. Bekijk de eerste officiële trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram