“Black Panther”-regisseur Ryan Coogler gaat serie “The X-Files” rebooten

Ryan Coogler reboot The X-Files

“Black Panther”-regisseur Ryan Coogler gaat serie “The X-Files” rebooten

Black Panther-regisseur Ryan Coogler gaat de serie The X-Files rebooten, aldus de oorspronkelijke maker van de scifi-serie. Wij willen geloven!

Ryan Coogler reboot The X-Files

Volgens berichten zouden we weleens een The X-Files-reboot kunnen krijgen van de hand van regisseur Ryan Coogler. Coogler maakte zijn debuut met zijn onafhankelijke film Fruitvale Station en is inmiddels naar de top van Hollywood doorgestoten met films als Creed (2015), Marvel StudiosBlack Panther (2018) en Black Panther: Wakanda Forever (2022).

Tijdens een optreden op CBC’s On the Coast-podcast sprak de maker van The X-Files, Chris Carter, over Coogler die op zoek zou zijn naar een “remount” van de populaire Fox-serie.

“Ik heb net gesproken met een jonge man, Ryan Coogler, die The X-Files opnieuw gaat creëren met een diverse cast”, aldus Carter. “Dus hij heeft het werk voor hem uitgesneden, omdat we zoveel territorium hebben bestreken.” Hoewel niets officieel is bevestigd, is de verklaring van Carter een goed teken van op zijn minst iets in de vroege ontwikkeling, met Ryan Coogler als belangrijke betrokkene.

In 2018 hernamen David Duchovny en Gillian Anderson hun iconische rollen van FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. De reünie leverde fans seizoen 11 van The X-Files op, dat een cultureel fenomeen werd toen het in 1993 in première ging.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws over een mogelijke terugkeer van de serie, ditmaal geregisseerd door wellicht Ryan Coogler.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram