TRAILER: Samuel L. Jackson in actie in nieuwe Marvel-serie ‘Secret Invasion’

Secret Invasion-trailer disney plus

TRAILER: Samuel L. Jackson in actie in nieuwe Marvel-serie ‘Secret Invasion’

Samuel L. Jackson komt in actie in de nieuwe Secret Invasion-trailer. De aankomende Marvel-serie verschijnt deze zomer bij Disney+.

Nu MCU’s Phase Five aan de gang is, maken Marvel en Disney+ zich op voor de aanstaande onthulling van de nieuwe serie met Samuel L. Jackson. Naast The Marvels, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en seizoen twee van Loki, komt onder andere Secret Invasion deze zomer naar ons beeldscherm.

In afwachting van de komst van de serie op het platform, is er een nieuwe officiële trailer voor Secret Invasion onthuld. De nieuwe clip geeft ons een grotere glimp van de oorlog die op aarde escaleert. Nick Fury, gespeeld door Jackson, keert terug uit de ruimte om de Skrulls te stoppen. Deze trailer roept soortgelijke gevoelens van urgentie en paranoia op als de Skrull-infiltratie op aarde die we in de eerste trailer zagen, en geeft een beter preview van de all-star cast.

In de serie zien we naast Jackson onder meer Cobie Smulders, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke en Olivia Colman. De serie zal behoorlijk duister zijn enmoet een verandering in de dynamiek tussen de personages met zich meebrengen. Eerder zei Jackson dat fans een meer kwetsbare kant van Nick Fury zullen zien. De Secret Invasion-trailer kijk je bovenaan en de serie arriveert op 21 juni bij Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram