TRAILER: Owen Wilson’s carrière als schilder en presentator van een tv-show is in gevaar in comedy ‘Paint’

owen wilson paint bob ross trailer film stream

TRAILER: Owen Wilson’s carrière als schilder en presentator van een tv-show is in gevaar in comedy ‘Paint’

Owen Wilson’s carrière als schilder en presentator van een tv-show is in gevaar in de eerste Paint-trailer. De comedy komt in april uit.

IFC Films heeft een nieuwe teaser-trailer gedeeld voor de aankomende comedy Paint, met in de hoofdrol acteur Owen Wilson.

De komediefilm richt zich op schilder en tv-presentator Carl Nargle, die al bijna 30 jaar de meest bekeken schildershow van Vermont presenteert. Dit gebeurt overduidelijk op een manier die vergelijkbaar is met echte schilder en presentator, wijlen Bob Ross, compleet met de pittoreske afbeeldingen van de natuur, een rustige en zachte stem en het kapsel.

Nargle’s realiteit komt op zijn kop te staan als zijn netwerk besluit Ambrosia (Ciara Renée) in te huren, een jongere schilderes met haar eigen show. Carl ziet haar al snel als een bedreiging voor zijn levensonderhoud, passie en de mensen van wie hij houdt.

Paint is geregisseerd en geschreven door Brit McAdams en geproduceerd door Sam Maydew en Peter Brant. Naast Wilson en Renée, bestaat de cast uit Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Lusia Strus, Stephen Root, Lucy Freyer en meer.

Bekijk de teaser-trailer bovenaan. Paint gaat medio april in première.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram