TRAILER: Marvel brengt oude bekenden samen in ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3 ‘Super Bowl-trailer

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Super Bowl-trailer

TRAILER: Marvel brengt oude bekenden samen in ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3 ‘Super Bowl-trailer

Marvel brengt oude bekenden samen in de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Super Bowl-trailer. De film zal voor enkele personages het einde betekenen.

Marvel heeft de nieuwste Guardians of the Galaxy Vol. 3-trailer afgelopen nacht tijdens de Super Bowl onthuld. In de clip zien we de hereniging van de crew met Gamora, gespeeld door Zoe Saldaña.

De trailer toont hoe Chris Pratt’s Star-Lord zich herenigt met zijn Gamora, die werd vermoord door haar vader Thanos, een paar films terug tijdens Avengers: Infinity War. In Endgame ontmoeten we een andere versie van Gamora, zonder herinnering aan Star-Lord, en nu moet Star-Lord een manier vinden om haar opnieuw voor zich te winnen terwijl de bemanning aan een laatste missie begint. De strijd wordt aangegaan met Chukwudi Iwuji’s personage; schurk High Evolutionary.

Pratt en Sandaña worden vergezeld door Dave Bautista als Drax the Destroyer, Vin Diesel als Groot, Pom Klementieff als Mantis, Karen Gillan als Nebula, Sean Gunn als Kraglin, Sylvester Stallone als Stakar Ogord en Elizabeth Debicki als Ayesha. Franchise-nieuwkomers in deze film zijn Will Poulter als Adam Warlock, Iwuji als de High Evolutionary en Maria Bakalova als Cosmo the Spacedog, die werd geïntroduceerd in de Guardians of the Galaxy Holiday Special.

De derde en laatste film van de franchise verschijnt op begin mei in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram