TRAILER: Jake Gyllenhaal duikt verrassend op in Guy Ritchie’s nieuwe oorlogsfilm ‘The Covenant’

Guy Ritchie The Covenant trailer Jake Gyllenhaal

TRAILER: Jake Gyllenhaal duikt verrassend op in Guy Ritchie’s nieuwe oorlogsfilm ‘The Covenant’

Guy Ritchie presenteert zijn nieuwe oorlogsfilm The Covenant. In de eerste trailer zien we Jake Gyllenhaal als hoofdrolspeler opduiken.

Wie van snelle actie, scherpe shots en Britse humor houdt, is natuurlijk aan het juiste adres bij regisseur Guy Ritchie. Of het nu Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch of zelfs King Arthur, de opvallende regiestijl van de Engelsman is herkenbaar en kent vele fans. En er is goed nieuws voor deze laatste groep mensen, want Ritchie heeft de eerste trailer onthuld van een ware oorlogsfilm met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal.

Alhoewel Ritchie dit jaar reeds aftrapte met actiethriller Operation Fortune: Ruse de Guerre in de bioscoop, is zijn nieuwste titel inmiddels bekend: The Covenant. En we hebben hoge verwachtingen, aangezien de hoofdrol wordt vertolkt door Gyllenhaal, bekend van recente films als Ambulance en Spider-Man: Far From Home.

In The Covenant kijken we mee met de Amerikaanse legersergeant John Kinley en zijn Afghaanse tolk Ahmed. Na een hinderlaag redt Ahmed het leven van Kinley, wat niet zonder risico, noch gevolgen is. Als Kinley veilig thuis terugkeert en ontdekt dat Ahmed en diens familie niet, zoals beloofd, op veilige wijze naar Amerika mogen komen, zet hij alles op alles om zijn schuld in te lossen en terug te keren naar het oorlogsgebied. Hier moet hen vinden en wegkrijgen voordat de Taliban ze te pakken krijgt.

Bekijk de trailer bovenaan en check de film vanaf 20 april in de Nederlandse bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram