Wat zijn de voordelen van superfood Ashwagandha?

Ashwagandha voordelen superfood

Wat zijn de voordelen van superfood Ashwagandha?

Wat zijn de voordelen van superfood Ashwagandha? Wij hebben enkele vermeende eigenschappen van dit supplement op een rij gezet.

Ashwagandha voordelen

De superfood Ashwagandha heeft naar wij begrijpen de nodige voordelen, waardoor het een geweldige aanvulling is om aan je dieet toe te voegen. Het zou de cognitieve functie verbeteren, stress en angst verminderen, het energieniveau verhogen en een gezond immuunsysteem bevorderen. Bovendien heeft Ashwagandha naar verluidt ontstekingsremmende en ziektebestrijdende eigenschappen.

Overweeg jij het gebruik dit supplement en ben je op zoek naar een opsomming van de belangrijkste genoemde voordelen? Volgens menigeen helpt Ashwagandha bij de volgende zaken:

– Verbetering van de cognitieve functie: van Ashwagandha is aangetoond dat het het geheugen en de reactietijd bij gezonde volwassenen verbetert. Het kan ook de cognitieve functie verbeteren bij mensen met de ziekte van Alzheimer of andere vormen van dementie.

-Vermindering van stress en angst: bij Ashwagandha wordt geclaimd dat het de niveaus van cortisol, een stresshormoon, verlaagt. Het kan ook helpen angst te verminderen door de heropname van de neurotransmitter GABA te verminderen.

-Het stimuleren van energieniveaus: Ashwagandha kan het energieniveau verhogen door de ATP-productie in cellen te verhogen. Bovendien kan het helpen vermoeidheid te verminderen door oxidatieve stress te verminderen.

-Bevordering van een gezond immuunsysteem: van Ashwagandha is aangetoond dat het het aantal witte bloedcellen verhoogt en de antilichaamrespons verbetert. Bovendien kan het helpen infecties te bestrijden door de aanmaak van interferon te stimuleren.

-Vermindering van ontstekingen: Ashwagandha heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen om ontstekingen te verminderen door de productie van pro-inflammatoire cytokines te remmen.

-Bestrijding van kanker: Ashwagandha zou kankercellen in vitro doden en tumorgroei in vivo remmen. Bovendien kan het kanker helpen voorkomen door oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen.

Uiteraard adviseren wij onze lezers bij ziekte en pijnbestrijding contact op te nemen met de daarvoor bestemde instanties. Leg hen voor of deze potentiële superfood iets kan betekenen voor jou en welke genoemde voordelen daadwerkelijk wetenschappelijk feit zijn.

De informatie hierboven betreft een opsomming van claims gedaan door derden. Neem contact op met de huisarts voor feitelijke info hieromtrent.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram