Top 5 cosmetische ingrepen voor mannen

top 5 cosmetische ingrepen voor mannen

Top 5 cosmetische ingrepen voor mannen

Wat zijn de top 5 cosmetische ingrepen voor mannen van dit moment? Wij hebben ze op een rij gezet voor je.

top 5 cosmetische ingrepen voor mannen

Mocht je veronderstellen dat alleen vrouwen cosmetische behandelingen ondergaan, dan zit je toch echt mis. Er is natuurlijk veel meer dan alleen een borstvergroting of het opspuiten van de lippen, en behoorlijk wat mannen hebben dat allang ontdekt. Ze praten er echter weinig tot niet over. Momenteel zie je echter wel dat het taboe omtrent mannen in de kliniek afneemt. En waarom ook niet? De man mag wat ons betreft ook zijn uiterlijk vertoon optimaliseren.

Maar wat zijn dan deze meest populaire cosmetische ingrepen onder mannen? Hebben we het over simpel een tattoo verwijderen of gaat het echt over Botox en fillers?

Lees mee en ontdek dé 5 cosmetische ingrepen voor mannen.

  • Botox tegen de frons

We trappen af met de meest populaire behandelingen onder mannen, namelijk de frons. Een boze en bezorgde blik als resting face wil niemand, en ook de Nederlandse man deelt dat sentiment. Naarmate je ouder wordt ontkom je bijna niet aan deze fronslijn. Niet gek dus dat men zich wendt tot een beetje Botox, wat goed helpt tegen de frons. Is de lijn erg diep? De filler biedt optie.

  • Zweetoverlast

Wij transpireren in de regel heftiger dan de vrouw, waarbij de geur bovendien sterker is. Helaas helpt een douche pakken en een deodorant opspuiten niet bij iedereen. Aangezien overmatige transpiratie, door zweetplekken en vieze geur, kan zorgen voor de nodige onzekerheid, kiest menigeen voor Botox. De botox zal zenuwen die de zweetklieren stimuleren, die dus zorgen voor transpiratie, blokkeren. Let wel, het lichaamsvocht moet ergens heen, dus heb je overlast onder je oksels en spuit je Botox, dan zul je geen last meer hebben van de oksels, maar verhuist het zweetprobleem.

  • Wallen en vermoeide blik bestrijden

Slecht geslapen? Drukke tijd? Slechte gezondheid? Uiteraard vragen die je liever vermijdt als ze voortkomen uit het feit dat je een vermoeide uitstraling hebt door bijvoorbeeld wallen of donkere kringen. Het dunner worden van de huid onder de ogen en het krimpen van het skelet zorgen ervoor dat de traangoot, het gedeelte onder het onderste ooglid en boven de wang, steeds beter te zien is. Precies op deze plek ontstaat bij velen een donkere kring, zorgen voor een uitgebluste blik. Door een filler in te spuiten zal deze wal veel minder opvallen of zelfs wegvallen. Een ontspannen en uitgeruste blik, fris, is het gevolg.

  • Diepe lijntjes in de wangen en lipplooi tegengaan

Diverse vormen van volumeverlies in de wang en neuslipplooi zorgen ervoor dat de nasolabiale plooi, ofwel de lijn tussen de neus en de lippen, ieder jaar zichtbaarder wordt bij de man. Wanneer deze lijnen in het gezicht steeds scherper worden, dan kan dit een erg strenge blik tot gevolg hebben. Met een tijdelijke filler maak je deze lijn veel zachter, zorgend voor een natuurlijk frissere uitstraling. Bovendien bestrijd je direct de vorming van meer lijnen.

  • Couperose en roodheid in gezicht en neus weglaseren

Tot slot is er het welbekende probleem van een rode vlekkerige huid. Misschien heb je het weleens gezien bij je opa, maar dit kan voor behoorlijk wat ongewilde kleur in het gezicht zorgen. Als man zijnde ga je liever niet met make-up aan de slag, dus is het zoeken naar een andere oplossing. Couperose, zoals het wordt genoemd, kun je bijna geheel pijnloos verwijderen middels laser. Slechts een aantal behandelingen is voldoende om de roodheid weg te krijgen.

Over welk van deze top 5 cosmetische ingrepen voor mannen zou jij wel meer willen weten?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram