TRAILER: Beer eet cocaïne en gaat op oorlogspad in bizar waargebeurd ‘Cocaine Bear’

cocaine bear trailer

TRAILER: Beer eet cocaïne en gaat op oorlogspad in bizar waargebeurd ‘Cocaine Bear’

Beer eet cocaïne en gaat op oorlogspad in bizar waargebeurd Cocaine Bear. Check de trailer en bekijk de film begin volgend jaar in de bioscoop.

Universal Pictures heeft officieel de eerste trailer gelanceerd voor de aankomende thriller van regisseur van Elizabeth Banks, Cocaine Bear.

De film volgt een zwarte beer die een moorddadig avontuur begint nadat hij, zoals de titel al doet vermoeden, een onbedoelde grote hoeveelheid cocaïne binnenkrijgt. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs en slachtoffers.

Hoewel de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wordt de moorddadige razernij natuurlijk gedramatiseerd.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Cocaine Bear is gebaseerd op feitelijke gebeurtenissen die plaatsvonden in september 1985, toen een veroordeelde drugssmokkelaar genaamd Andrew Thornton een plunjezak met cocaïne over het noorden van de Amerikaanse staat Georgia loste. De zak cocaïne van 80 kilo werd verorberd door een zwarte beer – die later een overdosis nam en drie maanden later naast 40 plastic zakken met cocaïne werd ontdekt. Thornton stierf overigens ook toen hij probeerde het overbelaste vliegtuig te verlaten in een parachute die kapot bleek te zijn. Tegenwoordig vind je een de opgezette beer in het winkelcentrum Kentucky for Kentucky Fun in Lexington.

In Cocaine Bear spelen Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince en nieuwkomer Scott Seiss. De film markeert één van Liotta’s laatste acteerrollen en het is de eerste release sinds zijn dood in mei.

Cocaine Bear werd eind 2021 in Ierland gefilmd. De film moet op 24 februari 2023 in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram