TRAILER: Nieuwe beelden ‘Babylon’ bieden wilde blik op roerige jaren ’20

nieuwe babylon trailer

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Babylon’ bieden wilde blik op roerige jaren ’20

De nieuwe Babylon trailer biedt een wilde blik op de roerige jaren ’20. De film van Damien Chazelle is o.a. Margot Robbie, Brad Pitt en Diego Calva.

De tweede trailer voor Babylon van regisseur Damien Chazelle belooft een ongetemde weergave van de jaren 1920. De film verschijnt volgende maand in de bioscoop.

De clip van twee en een halve minuut, waarvan een gecensureerde en ongecensureerde versie te zien is online, toont aspirant Mexicaans-Amerikaanse acteur en huidige filmassistent Manny Torres (Diego Calva) die de wilde wereld van het Hollywood van de jaren 1920 wil ontdekken, met naast hem de nieuwe en zorgeloze actrice Nellie LaRoy (Margot Robbie), wiens personage werd geïnspireerd door onder meer Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford en Alma Rubens. Terwijl Nellie en Manny zich een weg banen door de rommelige industrie, begint ervaren acteur en feestbeest Jack Conrad (Brad Pitt), geïnspireerd door acteurs John Gilbert, Clark Gable en Douglas Fairbanks, zich af te vragen waar de toekomst van zijn carrière naartoe gaat nu Hollywood begint te transformeren van stomme naar geluidsfilms. Terwijl hun leven allemaal leuk lijkt te zijn met feesten en ondeugden, begint de onderlinge strijd tol te eisen van hen allemaal en hun carrières.

Calva, Robbie en Pitt worden vergezeld door een indrukwekkende ondersteunende cast bestaande uit Tobey Maguire, Samara Weaving, Olivia Wilde, Spike Jonez, Flea, Jovan Adepo, Jean Smart, Max Minghella, Li Jun Li en Lukas Haas, om er maar een paar te noemen. Chazelle schreef en regisseerde de film terwijl Justin Hurwitz – met wie de filmmaker samenwerkte voor La La Land – de film van muziek voorzag.

Bekijk de nieuwe Babylon trailer bovenaan. De film gaat op 23 december in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram