TRAILER: Guy Ritchie en Jason Statham zijn terug met ‘OPERATION FORTUNE: Ruse de Guerre’

Guy Ritchie & Jason Statham - OPERATION FORTUNE: Ruse de Guerre

TRAILER: Guy Ritchie en Jason Statham zijn terug met ‘OPERATION FORTUNE: Ruse de Guerre’

Regisseur Guy Ritchie en acteur Jason Statham slaan de handen voor de vijfde keer ineen met OPERATION FORTUNE: Ruse de Guerre.

In Operation Fortune: Ruse de Guerre slaat superduo Guy Ritchie en Jason Statham voor de vijfde keer de handen in elkaar. Eerder zagen we al Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver en meest recent Cash Truck. In deze nieuwe actiefilm zien we Statham als MI6-agent Orson Fortune. Hij en zijn team rekruteren een van de grootste Hollywoodsterren om hen te helpen met een undercover missie.

SYNOPSIS

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) om een ramp te zien voorkomen.

OPERATION FORTUNE: Ruse de Guerre zal vanaf 12 januari 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de snelle Brits actiefilm bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram