TRAILER: Kijk nu de eerste volledige ‘Avatar: The Way of Water’ trailer

Avatar: The Way of Water trailer

TRAILER: Kijk nu de eerste volledige ‘Avatar: The Way of Water’ trailer

De eerste volledige Avatar: The Way of Water trailer kijken kan hier. De door James Cameron geregisseerde vervolgfilm komt half december uit.

De eerste volledige trailer van James Cameron’s Avatar: The Way of Water is hier. Het vervolg, dat volgt op de meest winstgevende film aller tijden, zal op 14 december in de bioscoop worden uitgebracht.

Het vervolg speelt zich meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de film uit 2009 af. In het midden van het verhaal vinden we de familie Sully: Jake, Neytiri en hun kinderen. Volgens de officiële synopsis beschrijft de film “de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan ​​terwijl ze vechten voor hun huis op Pandora.”

De trailer zit boordevol ultramoderne visuals en bevat een verwijzing naar de originele titel, met Na-vi’s kenmerkende zin: “I see you.”

De aanstaande Avatar-film heeft een cast met Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Michelle Yeoh, Edie Falco, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Oona Chaplin, Jermaine Clement en meer.

Bronnen meldden dat de film een ​​looptijd heeft van maar liefst drie uur en 10 minuten, wat 29 minuten langer is dan de vlaggenschiptitel van meer 13 jaar geleden. The Way of Water zal de eerste van vier Avatar-sequels vormen. Producer Jon Landau verklaarde eerder dat fans een “vervullende resolutie voor elke film kunnen verwachten, maar als ze als geheel worden bekeken, zal de reis door alle vier een grotere epische saga opleveren.”

Bekijk de officiële Avatar: The Way of Water trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram