TRAILER: Eerste blik de Guardians of the Galaxy Holiday Special met Kevin Bacon

Guardians of the Galaxy Holiday Special trailer

TRAILER: Eerste blik de Guardians of the Galaxy Holiday Special met Kevin Bacon

De eerste Guardians of the Galaxy Holiday Special trailer is hier. Geschreven en geregisseerd door James Gunn, zien we o.a. Kevin Bacon.

Marvel Studios heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor The Guardians of the Galaxy Holiday Special, geschreven en geregisseerd door Guardians-filmmaker James Gunn.

In de special, waarmee Phase 4 in de Marvel Cinematic Universe wordt afgesloten, spelen Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff en Sean Gunn de hoofdrol.

In de clip heeft Pratt’s personage Star-Lord het moeilijk om de kerstsfeer te omarmen terwijl hij rouwt om het verlies van zijn liefde Gamora (Saldana), na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. In een poging om zijn humeur op te fleuren, vertrekken de Guardians naar de aarde om een ​​”echt prachtig kerstcadeau” op te halen: zijn favoriete acteur, Kevin Bacon. Drax (Bautista) en Mantis (Klementieff) breken in in het Hollywood-huis van de acteur, dat is bewapend met een slim beveiligingssysteem, en Bacon probeert te ontsnappen, waarna de trailer eindigt.

Kevin Feige, president van Marvel Studios, deelde het nieuws over de kerstspecial voor het eerst in december 2020. Het project volgt overigens na Werewolf by Night als Marvel’s nieuwste Disney+ special die niet in de categorieën speelfilms of streamingseries valt.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special gaat op 25 november in première op Disney+. Bekijk de nieuwe trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram