TRAILER: Marvel Studios onthult Kang in ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’

Ant-Man and The Wasp: Quantumania trailer

TRAILER: Marvel Studios onthult Kang in ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’

Marvel Studios onthult Jonathan Majors als Kang the Conqueror in nieuwe Ant-Man and The Wasp: Quantumania trailer. Kijk de videoclip hier.

Je hebt het ongetwijfeld meekregen; Marvel Studios heeft de officiële trailer voor Ant-Man en The Wasp: Quantumania onthuld. De nieuwste officiële clip moet ons enthousiast maken voor Phase 5 van de Marvel Cinematic Universe.

De meer dan twee minuten durende Ant-Man and The Wasp: Quantumania trailer toont ons Paul Rudd als Scott Lang a.k.a. Ant-Man die te maken heeft met zijn opvallende verleden en nieuwe plek in het Avengers-team. De clip begint met een waarschuwing van Janet Van Dyne, waarna een apparaat ontploft en Scott, Hope van Dyne/The Wasp (Evangeline Lilly) en Kathy Lang de Quantum Realm in worden gezogen.

Afgezien van het delen van een blik op bovengenoemde dimensie in het Multiversum, verschijnt Bill Murray als Krylar en zien we Jonathan Majors als Kang the Conqueror, niet te verwarren met He Who Remains uit de Loki-serie. De rest van de trailer onthult dat Kang Ant-Man een kans biedt om hem te helpen of zijn woede onder ogen te zien voordat het eindigt met een uitgebreide titelkaart. We mogen aannemen dat deze interactie leidt tot de Multiverse Saga in de MCU en Ant-Man’s integrale deel in de uitgebreide verhaallijn vormt.

Naast de previewclip heeft Marvel Studios ook een poster gedeeld voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania met Kang the Conqueror, Ant-Man en The Wasp centraal.

Bekijk de officiële trailer bovenaan en check de film medio februari 2023 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram