TRAILER: Nieuwste clip ‘Wakanda Forever’ toont nieuwe Black Panther in actie

Black Panther: Wakanda Forever trailer

TRAILER: Nieuwste clip ‘Wakanda Forever’ toont nieuwe Black Panther in actie

In de nieuwste Black Panther: Wakanda Forever trailer zien we de nieuwe Black Panther eindelijk in actie. De film verschijnt in november in de bioscoop.

Met de release van de nieuwste Marvel-film over minder dan een maand, is er een nieuwe Black Panther: Wakanda Forever trailer boordevol actie opgedoken. De nog niet eerder getoonde clips tonen Namor, de heerser van Atlantis in de strips, in nieuwe actiescènes en we krijgen tevens een blik op het nieuwe Black Panther-pak dat de vroege vermoedens van de fans lijkt te bevestigen dat Shuri Chadwick Boseman’s T’Challa zal opvolgen en de nieuwe Black Panther zal worden.

“Zonder de Black Panther zal Wakanda vallen”, zegt Namor aan het begin van de trailer tegen koningin Ramonda. Ondanks de botsingen die in de trailers te zien zijn, zal Namor naar verluidt niet de belangrijkste schurk zijn in de aankomende film, maar meer in de rol van een antiheld kruipen. Extra scènes tonen de hoogvliegende actie van Riri Williams in Ironheart-uitrusting, Nakia (Lupita Nyong’o) die klaar is voor oorlog, en de sierlijke bewakers van de Dora Milaje in actie. Het meest opvallende is dat we nog een keer kunnen kijken naar het nieuwe Black Panther-pak, met gouden versiering en met wat lijkt op handkanonnen.

Bekijk de trailer bovenaan en check Black Panther: Wakanda Forever volgende maand in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram