TRAILER: Michael B. Jordan maakt regiedebuut met ‘Creed III’

Creed III trailer

TRAILER: Michael B. Jordan maakt regiedebuut met ‘Creed III’

De eerste Creed III trailer is onthuld door MGM. De derde boksfilm in de serie betekent het regiedebuut van Michael B. Jordan.

De eerste trailer voor Creed III is onthuld door filmstudio MGM. De derde aflevering dient als het vervolg op Creed II uit 2018 en betekent de negende film in de Rocky-franchise. Het is interessant om op te merken dat Creed III tevens het regiedebuut van Michael B. Jordan zal zijn.

Creed III beschrijft de opkomst van Adonis ‘Donnie’ Creed en plaatst hem in een beproevingssituatie veroorzaakt door zijn verleden. Jonathan Majors speelt Damian Anderson, een voormalige vriend van Adonis die terugkomt en alles wil claimen waar Adonis voor heeft gewerkt.

De film is gebaseerd op een scenario van Keenan Coogler en Zach Baylin, wat op diens beurt een adaptatie is van een verhaal dat zij samen met Ryan Coogler schreven.

De cast bestaat verder uit Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Wood Harris en Florian Munteanu. De bedenker van de Rocky-franchise, Sylvester Stallone, zal niet in de film verschijnen, maar fungeert wel als producer onder zijn Balboa Productions-vlag.

Bekijk het regiedebuut van Michael B. Jordan in de Creed III trailer . De boksfilm moet begin 3 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram