New Balance introduceert drietal heerlijke sneakers precies op tijd voor nieuw seizoen

New Balance 9060

New Balance introduceert drietal heerlijke sneakers precies op tijd voor nieuw seizoen

Met de , CT302 en 550, introduceert het merk een drietal heerlijke sneakers die precies op tijd voor nieuw seizoen zijn.

New Balance 9060

De nieuwste sneakers van New Balance zijn gearriveerd en eerlijk is eerlijk, we zien een drietal zeer fijn ontworpen schoenen. Met de 9060 zien we een moderne sneaker die dad shoe-elementen heeft, terwijl de CT302 een bijna subtiele plateauzool heeft en de 550 een tijdloze vormgeving najaagt. Voor welke ga jij?

New Balance 9060

De nieuwe 9060 is een make-over van de verfijnde stijl en het innovatieve design van de klassieke 99X serie. Het model is een herinterpretatie van de vertrouwde 99X elementen en is geïnspireerd door de futuristische en zichtbare technische elementen van het nieuwe millennium. De Sway bars van de 990 zijn uitgebreid en geven je het idee dat het hele bovenwerk in beweging is. De golvende lijnen en oversized tussenzool met pods zijn een uitvergroting van de vertrouwde ABZORB en SBS demping.
Wereldwijd verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren sinds 1 oktober voor €150,-.

New Balance 9060

New Balance CT302

De New Balance CT302 is een onlangs gelanceerd court silhouet geïnspireerd door minimalisme en eerdere modellen uit de Shifted categorie. Hij is gemaakt voor trendsetters, aangezien het heritage tennisprofiel en de trendy dikke buitenzool zorgen voor een modern silhouet waarmee je zeker opvalt. Deze casual schoen heeft een bovenwerk van leder voor duurzaamheid en comfort.

De nieuwe colorway van het CT302 model is vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor €110,- .

New Balance CT302

New Balance 550

De terugkeer van een basketballegende. Na jaren is het 550-model opnieuw geïntroduceerd, een eerbetoon aan het origineel uit 1989 dat destijds een hele generatie heeft beïnvloed. De BB550 werd oorspronkelijk gedragen door professionele spelers in de jaren 80 en 90. Deze nieuwe versie is eenvoudig en strak, komt met een laag, gestroomlijnd silhouet, en doet denken aan de tijd van weleer. Een vernieuwende kijk op de basketbalontwerpen uit de jaren ’80.

De nieuwe colorway van het 550 model is vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor €150,- .

New Balance 550

 

Ga jij de New Balance sneakers kopen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram