Polar introduceert twee hardloophorloges met krachtige trainingtools & herstelfuncties

Polar Pacer Pro Hardloophorloges

Polar introduceert twee hardloophorloges met krachtige trainingtools & herstelfuncties

Polar introduceert the Pacer Series. Maak kennis met de Pacer en Pacer Pro; twee hardloophorloges met krachtige trainingtools & herstelfuncties.

Polar Pacer Pro Hardloophorloges

Een nieuw hardloophorloge kopen? Polar Electro lanceerde de Polar Pacer en Polar Pacer Pro, twee hardloophorloges die zowel voor beginnende als ervaren hardlopers geschikt zijn en de benodigde tools en inzichten bieden om niet alleen kilometers goed bij te houden, maar ook waardevolle informatie over jouw training te tonen.

Het merk Polar staat bekend om zijn uitmuntende reputatie op het gebied van persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid. Hun hardloophorloges staan goed bekend en daarom is het mooi nieuws dat het men een tweetal nieuwe exemplaren op de markt heeft gebracht.

Beide horloges zijn speciaal ontworpen voor hardlopers en uitgerust met verschillende functies die kenmerkend zijn voor Polar. Met behulp van deze nieuwe functies biedt de nieuwste Polar Pacer-serie persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens de reis van iedere hardloper: vanaf de eerste kilometer tot de marathon en daarna.

Polar Pacer Pro Hardloophorloges

“Hardlopen is een erg populaire en geliefde sport die nog steeds aan een opmars bezig is. We zien bijvoorbeeld dat één vierde van alle trainingen die onze gebruikers registreren bestaat uit een run. Bij Polar doen we er alles aan om de begeleiding en ondersteuning te bieden die nodig is voor het nastreven van een gezonde en actieve levensstijl. We leveren daarom een paar prachtige hardloophorloges, elk met een helder scherm, een volledig nieuw high-performance hardware platform, onze wereldberoemde polshartslagmeting en krachtige trainingstools voor een niet te evenaren hardloopervaring”, aldus Sander Werring, CEO van Polar Electro.

“De productnaam Pacer gaat een lange weg in onze geschiedenis. Enkele tientallen jaren geleden was het een revolutionaire hartslagmeter voor hardlopers en we bouwden voort op deze heritage om een nieuwe productlijn te creëren die alles bundelt wat we weten over hardlopen”, voegt hij eraan toe.

Polar Pacer Hardloophorloges

 

Polar Pacer Pro: Beter worden in hardlopen

Ieder aspect van de Polar Pacer Pro is ontworpen met de hardloper als uitgangspunt. Het horloge is ultralicht, heeft een krachtige processor en bevat geavanceerde trainingstools die ervaren hardlopers helpen bij het verbeteren van hun prestaties. De levensduur van de batterij biedt bij het volledig inschakelen van GPS en hartslagmeting tot 35 uur training.

Het compacte ontwerp van de Polar Pacer Pro voel je nauwelijks om je pols en biedt maximaal comfort zowel tijdens het hardlopen als daarna. De ergonomische super-grip buttons zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De aluminium rand zorgt daarbij voor een elegante touch.

Dankzij het heldere, energiezuinige MIP (memory-in-pixel), reflecterende kleurendisplay kunnen hardlopers hun statistieken onder alle weersomstandigheden goed bekijken. Het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0 scherm zorgt voor maximale duurzaamheid. De nieuwe processor zorgt dankzij de snellere verwerking voor een soepelere, krachtigere gebruikerservaring en betere prestaties.

Polar Pacer Pro wordt geleverd met de innovatieve SHIFT-adapter. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig het uiterlijk van hun horloge aanpassen met ieder standaard 20mm polsbandje met quick release spring bars.

Polar Pacer Pro Hardloophorloges

 

Polar Pacer: De hardloopmicrobe te pakken krijgen

De Polar Pacer is het ultieme hardloophorloge voor startende hardlopers. Het geeft met behulp van de meest essentiële functies de eenvoud van het hardlopen als geen ander weer. Daarbij heeft het horloge alle tools rondom training, slaap en herstel die nodig zijn om opslag verliefd te worden op de sport.

De Polar Pacer biedt een grote verscheidenheid aan functies om hardlooptrainingen te begeleiden, ondersteunen en personaliseren. Hij helpt letterlijk van iedere run een goede run te maken, tegenslagen te voorkomen die op hun beurt kunnen leiden tot blessures en demotivatie en een nieuw niveau van fitheid te bereiken.

Polar Pacer heeft veel overeenkomsten met de Polar Pacer Pro op het gebied van ontwerp en functies, zoals het MIP-scherm en het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0-scherm. Hij is licht, dun, eenvoudig te gebruiken en esthetisch aantrekkelijk, met super-grip buttons voor een nog betere gebruikerservaring.

Polar Pacer Pro Hardloophorloges

Prijzen en beschikbaarheid
De Polar Pacer Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €299,90 via Polar.com en winkels over de hele wereld in de kleuren Carbon Gray, Snow White, Midnight Blue, Autumn Maroon en Aurora Green. Aurora Green is later dit jaar beschikbaar. De Polar Pacer is beschikbaar voor pre-orders via Polar.com voor €199,90 in Night Black, Cloud White, Deep Teal en Purple Musk en wordt in mei verzonden.

Zowel de Polar Pacer als de Polar Pacer Pro worden geleverd met specifieke Polar siliconen polsbandjes die zorgen voor een prettige pasvorm en optimale hartslagmeting. De Polar Pacer kan bevestigd worden aan iedere standaard polsband van 20mm met quick release spring bars en met de meegeleverde SHIFT-adapter™ kunnen Polar Pacer Pro-gebruikers ook elke standaard 20 mm polsband bevestigen.

Een nieuwe collectie van Polar en Polar Pacer Pro accessoires en polsbandjes is beschikbaar vanaf medio mei.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram