Apple iPhone 15 Ultra zal naar verluidt volgend jaar Pro Max-model vervangen

Apple iPhone 15 Ultra vervangt Pro Max-model

Apple iPhone 15 Ultra zal naar verluidt volgend jaar Pro Max-model vervangen

De Apple iPhone 15 Ultra zal naar verluidt volgend jaar het iPhone Pro Max-model vervangen. De iPhone 15 komt daarbij mogelijk met USB-C-poort.

Apple iPhone 15 Ultra vervangt Pro Max-model

Naar aanleiding van het nieuws dat Apple’s Dynamic Island zal worden uitgebreid naar de gehele iPhone 15-familie, meldt Bloomberg-verslaggever Mark Gurman nu dat het bedrijf zijn grootste en duurste telefoon mogelijk gaat rebranden naar iPhone 15 Ultra, waarmee afscheid wordt genomen van de vorige Pro Max-aanduiding.

Sinds 2019 gebruikt Apple de labels ‘Pro’ en ‘Pro Max’ voor zijn duurdere telefoons. Het gebruik van Ultra zou de etikettering in lijn brengen met de Apple Watch-lijn die nu een Ultra-model verkoopt. Afgezien van de terugkeer van Dynamic Island, voorspelt Gurman dat de nieuwe iPhone 15 een USB-C-poort zal hebben, gedeeltelijk als reactie op de nieuwe EU-wet die vereist dat smartphones die na 2024 zijn gemaakt, de nieuwe connectoren hebben.

In de nabije toekomst kunnen Apple-gebruikers de komst verwachten van de Apple Pay Later-functie, waarmee kopers transacties in vier termijnen kunnen splitsen, evenals de mogelijke lancering van nieuwe Mac Mini’s, Macbook Pro’s en iPad Pro-modellen voor het einde van het jaar.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram