Nieuwe premium Philips televisies creëren kleurrijke thuisbioscoop

Nieuwe premium Philips televisies - OLED+937 OLED907 PML9507

Nieuwe premium Philips televisies creëren kleurrijke thuisbioscoop

De nieuwe premium Philips televisies creëren een kleurrijke thuisbioscoop. Bieden de OLED+937, OLED907 en PML9507 uitstekende beeld- en geluidskwaliteit?

Nieuwe premium Philips televisies - OLED+937 OLED907  PML9507

Nu het najaar toch echt is gearriveerd en de nieuwste seizoenen van onze favoriete series zijn te streamen, is de tijd rijp om te denken aan een nieuwe, minimalistische flatscreen. Start het bingewatch-seizoen in stijl en overweeg bijvoorbeeld Philips TV en hun introductie van drie nieuwe premium Ambilight-televisies waar de kleuren letterlijk van het scherm afspatten.

De nieuwe Philips OLED+937, OLED+907 en PML9507 bieden om te beginnen een kristalheldere beeld- en geluidskwaliteit, krachtige (game-)prestaties, verbeterde sfeerverlichtingstechnologie en slimme functies. De televisies zijn omhuld met een elegante, dunne omlijsting, in lijn met de Europese Design-filosofie van Philips TV. 

Welke nieuwe Philips televisies zie jij wel zitten?

Philips OLED+937 voor premium kijkplezier 

Door de verbluffende beeld- en geluidskwaliteit van het meest premium designmodel van de Ambilight TV-reeks, ben je verzekerd van de beste kijkervaring. De nieuwe 65” OLED+937 garandeert een breder kleurenscala, ook buiten het scherm. De premium televisie is namelijk voorzien van vierzijdige Philips Ambilight Next Generation – ledverlichting die de kleuren van de beelden op het scherm op de muur erachter projecteert voor een prachtig halo-effect, nu nog nauwkeuriger dan voorheen.

De meeslepende kijkervaring is perfect voor kleurrijke films, series en natuurdocumentaires, vooral met de geïntegreerde premium Bowers & Wilkins soundbar – omhuld in Kvadrat-doek – wat resulteert in een groots geluid in iedere ruimte. De premium televisie biedt tevens een uitstekende ervaring voor gamers dankzij de verschillende gaming features en vloeiende prestaties.

philips OLED937

Het Europese design van de OLED+937 versterkt het premium gevoel van de televisie, met een flinterdunne lijst die naadloos overloopt in de minimalistische metalen randen. Bovendien is de nieuwe afstandsbediening luxueus afgewerkt met zilveren details en duurzaam Muirhead-leder.

De high-end televisie kan letterlijk dienen als kleurrijk kunststuk in de kamer. Zo biedt de nieuwe, schermvullende Aurora-functie een galerij van voorgeïnstalleerde afbeeldingen en video’s die samenwerken met Ambilight, om een prachtige, kleurrijke kunstshow op de achtergrond te creëren.

De Philips OLED+937 zal in september beschikbaar zijn in 65” en 77’’. Prijzen zullen later bekend worden.

Philips OLED+907 biedt minimalistisch silhouet

De nieuwe OLED+907 volgt én verbetert het enorm populaire OLED+903-model aanzienlijk door de geïntegreerde Bowers & Wilkins-soundbar die verwerkt is in het algehele silhouet van de televisie. Dit resulteert in een sprankelend geluid met kristalheldere dialogen. Ook biedt de premium televisie uitzonderlijke beeldkwaliteit door een royaal scherm dat is uitgerust met de nieuwste technologieën.

Het meeslepende driezijdige systeem biedt zowel Ambilight Next Generation-prestaties als de nieuwe Aurora-functie, net als de OLED+937. De OLED+907 beschikt over een taakbalk met game-instellingen en een specifieke gamemodus, waardoor het model uitermate geschikt voor gameliefhebbers.

Philips OLED+907

Het luxueuze Europese design is een echte blikvanger en omvat een minimalistische draaibare standaard, afgewerkt in satijnchroom. De soundbar loopt over de volledige breedte van de onderkant van de televisie en is afgewerkt met hoogwaardig akoestisch Kvadrat-doek. Het minimalistische metalen frame heeft een nauwere, naadloze verbinding met beeldscherm en de Ambilight-ervaring dankzij de elegante, dunne schermrand – verkrijgbaar in 55” en 65”.

De Philips OLED+907 zal in september beschikbaar zijn in 48’’, 55’’ en 65”. Prijzen zullen later bekend worden.

Philips PML9507 garandeert thuisbioscoopervaring 

De nieuwe PML9507 creëert een thuisbioscoopervaring in iedere woonkamer via de vierzijdige Ambilight Next Generation en de toevoeging van de nieuwe Aurora-galerie – ideaal wanneer je favoriete film, serie of game afgelopen is. De high-end televisie biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en is ook zeer geschikt voor gameliefhebbers.

Zo is de televisie is voorzien van een breed scala aan gaming-mogelijkheden en een nieuwe on-screen game bar die tijdens het gamen snel toegang geeft tot beeld- en geluidsinstellingen. Om een nog intensere, kamervullende geluidservaring te creëren, kan de televisie worden aangesloten op draadloze luidsprekers, zoals de Philips Fidelio FS1.

Philips PML9507

Het Europese ontwerp zorgt voor die high-end look-and-feel dankzij de chique metalen lijst met gun-metal afwerking. De metalen pootjes in donker antraciet maken het uiterlijk compleet. De PML9507 komt eveneens met de verfijnde zilveren afstandsbediening met de luxueuze Muirhead-lederen afwerking.

De Philips PML9507 is vanaf oktober beschikbaar in 55’’, 65” en 75’’. Prijzen zullen later bekend worden.

Houd ons in de gaten voor meer info omtrent de nieuwe premium Philips televisies.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram