TRAILER: Disney+ heeft de laatste previewclip van ‘Star Wars: Andor’ vrijgegeven

Star Wars: Andor trailer

TRAILER: Disney+ heeft de laatste previewclip van ‘Star Wars: Andor’ vrijgegeven

Disney+ heeft de laatste Star Wars: Andor trailer vrijgegeven, voorafgaand aan de première van de eerste drie afleveringen op 21 september.

Star Wars: Andor, de prequel-serie van de Rogue One-film uit 2016 die een groep rebellen volgt die een plan bedenken om plannen voor de Death Star te stelen, heeft zijn laatste trailer vrijgegeven.

De serie focust zich op Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna, die een weg inslaat die hem van ordinaire dief tot een held van de Rebel Alliance transformeert. De spannende trailer biedt een glimp van het begin van de rebellie terwijl zaailingen van revolutie langzaam hun vruchten afwerpen. “Het rijk verstikt ons zo langzaam. We merken het niet eens. Wat ik je vraag is dit, zou je niet liever alles aan iets echts geven? Ik heb alle helden nodig die ik kan krijgen”, vertelt Luthen Rael, het personage van Stellan Skarsgard.

Andere leden van de cast zijn Genevieve O’Reilly en Forest Whitaker die hun Rogue One-rollen van Mon Mothma en Saw Gerrera opnieuw op zich nemen. Luna is overigens tevens uitvoerend producent, evenals Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Michelle Rejwan en seriemaker Tony Gilroy.

De première van de serie geschiedt op 21 september middels drie afleveringen bij Disney+. Bekijk de nieuwe en laatste Star Wars: Andor trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram