TRAILER: Brad Pitt en Margot Robbie schitteren in ‘Babylon’

Babylon trailer Brad Pitt Margot Robbie

TRAILER: Brad Pitt en Margot Robbie schitteren in ‘Babylon’

Brad Pitt en Margot Robbie schitteren in de eerste Babylon trailer. De film is geregisseerd door Oscar-winnaar Damien Chazelle.

De eerste trailer voor de nieuwe film Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle (La La Land) is hier. We zien een indrukwekkende cast met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol.

De aankomende film is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Een Amerikaans episch comedy-drama dat de volgende officiële synopsis heeft: “Een verhaal van buitensporige ambitie en buitensporige overdaad, volgen we de opkomst en ondergang van meerdere personages tijdens een tijdperk van ongebreidelde decadentie en verdorvenheid in het vroege Hollywood.”

Babylon is Chazelle’s eerste film sinds zijn filmproject First Man uit 2018 met Ryan Gosling. Chazelle staat bekend om zijn werk aan Whiplash uit 2014 en zijn met een Oscar bekroonde musical La La Land uit 2016. Ook o.a. Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart spelen in deze film.

Bekijk de film vanaf 19 januari 2023 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram