TRAILER: Marvel’s ‘Werewolf by Night’ Halloween Special is een spookachtige, zwart-wit-productie

marvel werewolf by night trailer

TRAILER: Marvel’s ‘Werewolf by Night’ Halloween Special is een spookachtige, zwart-wit-productie

Marvel’s Werewolf by Night Halloween Special heeft een spookachtige, zwart-wit trailer gekregen, met Gael Garcia Bernal als Jack Russell.

Tijdens Disney’s D23 Expo van afgelopen zaterdag onthulde Marvel Studios de trailer voor zijn eerste televisiespecial: een zwart-wit Halloween-horrorfilm, genaamd Werewolf by Night.

De spooky film, met in de hoofdrol Gael Garcia Bernal, is gebaseerd op filmstijlen uit de jaren 1903 en 40 en vertelt het verhaal van Jack Russell, een man die tot een familie van lycantropen behoort en een vloek draagt ​​die hem uiteindelijk in een weerwolf verandert. Naarmate het verhaal vordert, slaagt Russell erin zijn wrede persoonlijkheid onder controle te brengen en wordt hij een held, waarbij hij zijn krachten gebruikt om het kwaad te overwinnen. Bovendien zal Laura Donnelly naast Bernal schitteren in een onbekende rol.

Michael Giacchino, die eerder Marvel’s Spider-Man: No Way Home en Thor: Love and Thunder componeerde, leidt het project. Marvel-chef Kevin Fiege, Louis D’Esposito en Victoria Alonso zijn uitvoerende producenten.

Zoals het een televisiespecial betaamt, is Werewolf by Night in principe een standalone. Het is echter aan het Marvel Cinematic Universe om te bepalen hoe en óf de verhaallijn in toekomstige projecten kan verschijnen. Met name in de strips maakt Russell regelmatig cameo’s in de verhalen van andere helden, waaronder die van Blade en Doctor Strange, dus het is niet onwaarschijnlijk dat het personage in komende MCU-afleveringen kan verschijnen.

Werewolf by Night gaat in première op 7 oktober. Bekijk de trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram