TRAILER: Din en Grogu zijn terug in ‘The Mandalorian’ Seizoen 3

The Mandalorian Seizoen 3 trailer

TRAILER: Din en Grogu zijn terug in ‘The Mandalorian’ Seizoen 3

Din en Grogu zijn terug in de nieuwe The Mandalorian Seizoen 3 trailer. De Star Wars-serie verschijn in 2023 bij Disney+.

We hebben een eerste blik op wat we kunnen verwachten van The Mandalorian seizoen 3. Naast het recente nieuws over een mogelijke film met deze hoofdrolspelers en het nieuws dat seizoen 4 van de serie al in ontwikkeling is, besteedt deze nieuwe teaser-trailer nog eens aandacht aan de connectie van vorig seizoen tussen Grogu en Pedro Pascal’s personage Din Djarin.

Terwijl de kijkers herinnerd worden aan zijn uitgeklede titel toen hij zijn helm afzette, met de “You are a Mandalorian no more”-regel, geeft de teaser ons een beetje actie afkomstig uit het derde seizoen, met veel ruimtegevechten en een epische shot van een leger van Mandos.

De trailer eindigt met Din die Grogu vraagt om vol te houden terwijl ze een nieuw avontuur tegemoet gaan. Fans kunnen het derde seizoen officieel in première verwachten medio februari 2023 op Disney+. Bekijk de The Mandalorian Seizoen 3 trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram