TRAILER: Nick Fury jaagt op Skrulls in ‘Secret Invasion’

Secret Invasion trailer

TRAILER: Nick Fury jaagt op Skrulls in ‘Secret Invasion’

Nick Fury jaagt op Skrulls in de eerste Secret Invasion trailer. De nieuwe Marvel Studios-serie zal in premiere gaan bij Disney+.

Tijdens de jaarlijkse Disney+ D23 Expo-presentatie die afgelopen weekend plaatsvond, was er mooi Marvel-nieuws. Zo werd er een gloednieuwe trailer onthuld die ons een vroege blik geeft op Secret Invasion. Deze serie werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de San Diego Comic-Con als onderdeel van Marvel StudiosPhase 5

De nieuwe previewclip geeft kijkers een beter beeld van Samuel L. Jackson als Nick Fury en zijn terugkeer naar de aarde om te helpen vechten tegen een acute dreiging van de Skrulls, een buitenaards ras, eerder zichtbaar in onder meer Captain Marvel. In de trailer zien we ook enkele van de andere castmembers, zoals Cobie Smulders, Don Cheadle, Olivia Colman, Ben Mendelsohn en zelfs shots van Emilia Clarke.

De Secret Invasion trailer toont een echte spionagethriller en bouwt de spanning rondom het shapeshiftersras en hun infiltratie binnen het menselijk ras goed op. Wie zijn nog betrouwbaar en wie dienen contra-doelen?

De teaser, eindigend met een shot van Fury en zijn ooglapje, laat fans met veel vragen achter, wat natuurlijk een goede manier is om Disney+-abonnees aan boord te houden tot de première, ergens in het voorjaar van 2023.

Ga jij de nieuwe serie kijken?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram