‘House of the Dragon’ seizoen 2 al aangekondigd door HBO

House of the Dragon seizoen 2 aangekondigd tweede seizoen

‘House of the Dragon’ seizoen 2 al aangekondigd door HBO

De HBO Original-serie House of the Dragon wordt verlengd met een tweede seizoen. Ga jij House of the Dragon seizoen 2 kijken?

House of the Dragon seizoen 2 aangekondigd tweede seizoen

House of the Dragon ging afgelopen maandag, 22 augustus, in première en bereikte een record aantal kijkers voor een nieuwe originele serie in de geschiedenis van HBO en HBO Max. De eerste aflevering is nu door al tientallen miljoenen kijkers gezien wereldwijd. Niet gek dus dat men een tweede seizoen nu al ziet zitten.

Francesca Orsi, Executive Vice President HBO Programming, vertelt: “We zijn meer dan trots op wat het hele House of the Dragon-team heeft bereikt met seizoen één. Onze fenomenale cast en crew gingen een enorme uitdaging aan en overtroffen alle verwachtingen, en leverden een show af die zichzelf al heeft bewezen als een must-see-tv. Enorm bedankt aan George, Ryan en Miguel voor het leiden van ons op deze reis. We kunnen niet enthousiaster zijn om de epische saga van House Targaryen tot leven te blijven brengen met seizoen twee.”

House of the Dragon is gebaseerd op Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram