TRAILER: ‘Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version’ komt naar de bioscoop en is een extended cut van de film

Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version extended cut trailer

TRAILER: ‘Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version’ komt naar de bioscoop en is een extended cut van de film

Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version komt naar de bioscoop en is een extended cut van de film. Bekijk snel de trailer.

Vanaf 8 september a.s. is Spider-Man: No Way Home terug in de bioscoop, ditmaal inclusief een aantal minuten extra speeltijd. Wat kunnen we verwachten? Een stuk meer humor! Dat is ook de reden dat het hier gaat om de Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version.

Origineel plot

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Extended cut

De komende release zal naar verwachting 15 minuten extra beeldmateriaal bevatten, wat dus is toegevoegd aan de originele 148 minuten durende film die vorig jaar werd uitgebracht. De extra beelden zullen naar verwachting meer scènes laten zien met alle drie de Spider-Men en een extra interactie met Charlie Cox’s Daredevil.​

Bekijk de trailer bovenaan. Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version is vanaf 8 september a.s. te zien in in de bioscoop in 2D, Dolby Cinema en 4DX.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram