TRAILER: Geen schattige beer in horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’

trailer Winnie the Pooh: Blood and Honey

TRAILER: Geen schattige beer in horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’

Verwacht geen schattige beer in de aankomende horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey. Bekijk snel de bloeddorstige trailer.

De verhalen uit de geliefde Winnie the Pooh-boeken van A.A. Milne nemen een spannende, bloeddorstige wending in de eerste trailer voor een aankomende horrorfilm, getiteld Winnie the Pooh: Blood and Honey.

De film volgt Winne (Craig David Dowsett) en zijn beste vriend Piglet (Chris Cordell), die een wilde razernij beginnen nadat hun menselijke vriend Christopher Robin (Nikolai Leon) naar de universiteit gaat. De verwrongen trailer biedt een eerste blik op alle verschrikkingen op weg naar Hundred Acre Wood en ziet de bloeddorstige dieren menselijke prooien besluipen en de twee titulaire “vloeistoffen” op mysterieuze wijze in hetzelfde vat gieten.

In een eerder interview met Variety onthulde Waterfield dat de slasher in slechts 10 dagen werd gefilmd in de buurt van het Ashdown Forest in Engeland, wat als inspiratie diende voor de setting van het originele verhaal. Wat betreft de overkoepelende toon van de film, legde de regisseur uit dat Blood and Honey de absurde thema’s effectief in evenwicht zal brengen met zijn schreeuw-opwekkende agenda.

“Als je een film als deze probeert te maken, en het is een heel gek concept, is het heel gemakkelijk om een ​​route te volgen waar niets eng is, maar gewoon echt belachelijk en echt dom”, vertelde Waterfield aan het magazine. “En wij wilden tussen die twee in gaan.”

De boeken van A.A. Milne kwamen op 1 januari in het publieke domein, waardoor “iedereen zijn eigen versie van Pooh mag maken en gebruiken in creatief werk, inclusief films, musicals en toneelstukken”, aldus Jennifer Jenkins, directeur van het Centrum voor de studie van het publieke domein aan de Duke University. Disney bezit overigens wel nog steeds de rechten op de cartoon-iteraties van het beroemde personage.

Winne the Pooh: Blood and Honey heeft nog geen officiële releasedatum. Bekijk de trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram