TRAILER: The Creeper is terug in eerste trailer ‘Jeepers Creepers: Reborn’

Jeepers Creepers: Reborn trailer

TRAILER: The Creeper is terug in eerste trailer ‘Jeepers Creepers: Reborn’

De Creeper is terug in de eerste trailer voor Jeepers Creepers: Reborn. De nachtmerrie begint op het jaarlijkse Horror Hound Festival in Louisiana.

De eerste previewclip voor het vierde deel in de Jeepers Creepers-franchise is gearriveerd. De onthulling van de Jeepers Creepers: Reborn trailer betekent een voortzetting van de horrorfranchise die oorspronkelijk werd gelanceerd met de inaugurele film in 2001. Deze nieuwste aflevering verschijnt vijf jaar na Jeepers Creepers 3 (2017) en zal The Creeper opnieuw doen terugkeren.

Geregisseerd door Timo Vuorensola, verantwoordelijk voor filmtitels als Iron Sky, begint de trailer in een rustig stadje in Louisiana. Terwijl de stad zich voorbereidt op het jaarlijkse Horror Hound Festival, krijgt een vrouw genaamd Laine griezelige voorgevoelens en visioenen van het verleden van de stad. Eenmaal aangekomen bij het festival, waar Laine naar is meegesleept door haar vriend Chase, blijkt dat The Creeper is opgeroepen.

Reborn is geschreven door Jake Seal en Sean-Michael Argo, geproduceerd door Seal en Michael Ohoven. De cast bestaat uit onder meer Imran Adams, Sydney Craven, Gabriel Freilich, Pete Brooke, Gary Graham en Dee Wallace.

Bekijk de Jeepers Creepers: Reborn trailer bovenaan. De film lijkt medio september alleen in de Amerikaanse bioscoop een speciale release te krijgen. In Nederland moeten we vooralsnog creatief zijn en naar streamopties zoeken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram