TRAILER: ‘Joker: Folie à Deux’ speelt zich voornamelijk af in Arkham Asylum

Joker: Folie à Deux trailer

TRAILER: ‘Joker: Folie à Deux’ speelt zich voornamelijk af in Arkham Asylum

Joker: Folie à Deux zal zich voornamelijk afspelen in Arkham Asylum. Heb jij de eerste Joker 2 teaser trailer met Gaga als Harley Quinn al gezien?

Na het nieuws dat Lady Gaga is bevestigd voor de Joker-vervolgfilm getiteld Joker: Folie à Deux, een Franse term die “gedeelde waanzin door twee mensen in nauwe samenwerking” beschrijft, hebben we nu al enkele vroege plotdetails die suggereren dat de film grotendeels in Arkham Asylum zal plaatsvinden. Had jij de eerste teaser trailer hierboven al gezien?

De film Joker uit 2019, met in de hoofdrol Joaquin Phoenix, liet het bioscooppubliek kennismaken met een grimmiger kijk op de opkomst van de mislukte clown die superschurk wordt. De subversieve aanpak wierp zijn vruchten af ​​en de film was een enorm succes. Het werd zelfs de eerste R-rated film met een brutowinst van $ 1 miljard aan de kassa. Joker 2 gaat nu in première op 4 oktober 2024, precies vijf jaar na de release van de eerste film, en belooft heel anders te worden, met Lady Gaga als Harley Quinn en zoals het er nu uitziet heel veel muzikale elementen.

Aan het einde van Joker leek het alsof we Arthur Fleck (Phoenix) een gewaagde ontsnappingspoging uit Arkham Asylum zagen maken na een bezoek aan een therapeut. Geruchten suggereren nu echter dat Fleck een aanzienlijk deel van de film in het gesticht zal doorbrengen voordat hij de faciliteit verlaat. In de strips is Harley Quinn de psychotherapeut van de Joker voordat zij voor de schurk valt en hem vergezeld op zijn pad van chaos begint. Dit lijkt steeds meer een waarschijnlijk, doch nog altijd onbevestigd scenario voor de film. In 2019 gaf regisseur Todd Phillips aan dat Fleck misschien helemaal niet de Gotham-schurk is die wij denken.

“Er zijn veel manieren om naar de film te kijken. Hij is misschien geen Joker. Dit is slechts een versie van een Joker-oorsprong”, zei Phillips. “Het is gewoon de versie die deze man vertelt in deze kamer in een psychiatrische inrichting. Ik weet niet of hij de meest betrouwbare verteller ter wereld is, snap je wat ik bedoel?”

Blijf op de hoogte via MANNENSTYLE voor meer details over Joker: Folie à Deux.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram