TRAILER: Namor verschijnt in indrukwekkende eerste trailer “Black Panther: Wakanda Forever”

Black Panther: Wakanda Forever trailer

TRAILER: Namor verschijnt in indrukwekkende eerste trailer “Black Panther: Wakanda Forever”

Namor verschijnt in de eerste Black Panther: Wakanda Forever trailer, die ook onthult hoe de vervolgfilm de nagedachtenis van Chadwick Boseman zal vieren.

Na al het nieuws dat Marvel Studios deelde tijdens zijn panel op San Diego Comic-Con, was de eerste Black Panther: Wakanda Forever trailer een absoluut hoogtepunt. Geregisseerd door de regisseur van de originele film, Ryan Coogler, gaat het vervolg verder waar Black Panther eindigde, en wordt de dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die T’Challa speelde, filmisch belicht.

De trailer begint met het tonen van een natie in rouw, na de dood van koning T’Challa, met aandacht voor degenen die het dichtst om hem heen staan. Terwijl Wakanda er ongetwijfeld naar uitkijkt om weer voet aan de grond te krijgen, duikt er een nieuwe dreiging op. We krijgen een eerste blik op Namor the Sub-Mariner, gespeeld door Tenoch Huerta. De koning van Atlantis, die oprijst uit de oceaan, wordt getoond vanuit een op de Azteken geïnspireerde beschaving en heeft zijn zinnen gezet op Wakanda.

Andere scènes plagen de aanstaande verschijning van Riri Williams/Ironheart, en Shuri, gespeeld door Letitia Wright, die de mantel van de Black Panther oppakt van haar broer T’Challa.

Bekijk bovenaan de eerste Black Panther: Wakanda Forever trailer, die in november in de bioscoop zal verschijnen. Bekijk hieronder een samenvatting van de film.

“Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, Queen Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (inclusief Florence Kasumba), vechten om hun natie te beschermen tegen strijdlustige wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T’Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. In de film wordt Tenoch Huerta voorgesteld als Namor, koning van een verborgen onderzeese natie, en zien we Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram