TRAILER: Marvel onthulde ook de Disney+ Serie “I Am Groot”

I Am Groot trailer

TRAILER: Marvel onthulde ook de Disney+ Serie “I Am Groot”

Marvel heeft tijdens SDCC de I Am Groot trailer onthuld. De Disney+ serie betekent vijf afleveringen vol plezier met Vin Diesel en Bradley Cooper.

Na het project meer dan anderhalf jaar lang te hebben geplaagd, is de eerste trailer voor Marvel’s nieuwe animatieserie I Am Groot eindelijk hier. Zoals de naam van de show al doet vermoeden, volgt de nieuwe serie de Guardians of the Galaxy’s Baby Groot op zijn kleine avonturen terwijl hij helemaal opnieuw opgroeit.

Ondanks dat hij nu veel hoger gestemd is, zal Vin Diesel zijn rol als het titulaire personage opnieuw opnemen en zijn kenmerkende zin uitvoeren. De partner van het geliefde personage, Rocket Raccoon, zal ook deelnemen aan de serie, en Bradley Cooper zal ook zijn rol hernemen. Er worden vijf afleveringen uitgezonden met elk bestaande uit één korte animatiefilm. Het is voorlopig echter nog wel onduidelijk of Groots avonturen zullen passen in het grotere plot van het Marvel Cinematic Universe.

Voor fans van het speelse personage, de Disney+-serie gaat op 10 augustus in première. Bekijk de nieuwe I Am Groot trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram