TRAILER: Hulk geeft advies over spandex in nieuwe “She-Hulk: Attorney at Law” trailer

She-Hulk: Attorney at Law trailer

TRAILER: Hulk geeft advies over spandex in nieuwe “She-Hulk: Attorney at Law” trailer

Hulk geeft advies over spandex in de nieuwe She-Hulk: Attorney at Law trailer. We zien tevens de terugkeer van Tim Roth als Abomination en Daredevil.

Naast alle filmaankondigingen voor MCU Phase 4, 5 en 6, heeft Marvel Studios ook releases van Disney+-series besproken tijdens het San Diego Comic-Con-panel. De studio heeft zelfs een nieuwe officiële trailer afgeleverd voor She-Hulk: Attorney at Law.

In de trailer leeft Jennifer Walters samen met haar neef Bruce Banner op een afgelegen eiland. Banner leunt op zijn kennis van professor Hulk en documenteert en test de nieuwe krachten van She-Hulk. Scènes laten zien hoe She-Hulk meer beheersing lijkt te hebben van haar door gammastraling doordrenkte krachten, hoewel Hulk haar nog wel kan leren over het belang van spandex.

Later in de trailer is Walters te zien dat ze haar nieuwe rol als advocaat gespecialiseerd in zaken waarbij superhumans betrokken zijn. Zo vertegenwoordigt ze Emil Blonsky, de voormalige commandant van de speciale operaties die probeerde de Hulk te doden en de Abomination werd. De blik op de serie eindigt met een korte teaser op een interactie tussen She-Hulk en Charlie Cox’s Daredevil.

Bekijk hierboven de officiële She-Hulk: Attorney at Law trailer. De Marvel-serie zal op 17 augustus op Disney+ verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram